Paleo kokospannenkoek

    Lekker stevig ontbijt. Stevige kokospannenkoek met banaan en rozijnen.

    Arnold

    Overijssel, Nederland
    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 50 gr amandelmeel
    • 50 gr kokosmeel
    • 2 rijpe bananen, geprakt
    • 2 eieren
    • 1 eetlepel (rauwe) honing
    • 200 ml kokosmelk
    • handvol rozijnen
    • 1 1/2 eetlepel kokosolie om in te bakken
    • handvol kokosrasp

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Mix amandelmeel, kokosmeel, banaan, eieren, honing en kokosmelk tot een glad, maar stevig beslag. Meng de rozijnen erdoor.
    2. Verhit de kokosolie of olijfolie in een koekenpan. Schep al het beslag in de pan en bak de pannenkoek aan een kant, tot de pannenkoek stevig is, zonder draaien. Snijd de pannenkoek met een spatel in vier partjes, kokosrasp erover strooien en verdelen over de borden.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren