Paksoi met kip

    (4)
    25 minuten

    lekker makkelijk Paleo roerbakgerecht met kipfilet, paksoi, paprika en cashewnoten.

    Arnold

    Overijssel, Nederland
    85 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 kipfilets, in blokjes
    • 1 paprika, in reepjes
    • 1 krop paksoi, in reepjes
    • handvol cashewnoten (of gemengde noten)
    • kokosolie om in te bakken
    • peper en zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit wat kokosolie in een koekenpan of wok op hoog vuur. Bak de blokjes kipfilet hierin rondom bruin. Voeg vervolgens paprika en paksoi toe en bestrooi naar smaak met zout en peper. Roerbak tot de kip gaar is en de groenten nog enigszins knapperig, ongeveer 10 minuten. Meng de cashewnoten erdoor.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Beoordelingen in het Nederlands (4)

    AnsErps-Zeegers
    1

    heerlijk, omdat ik zag dat mijn voorganger schreef dat het wat pittiger mocht zijn ,heb i er enkele teentjes knoflook aantoegevoegd. geen noten ivm met allergie...maar wel een beetje zilvervliesrijst erbij...smaakte prima. en als laatste n klein scheutje ketjap.  -  09 okt 2015

    1

    Lekker. Ik vond alleen dat het wat pittiger mocht, dus ik heb de kip gekruid met een pittige kruidenmix, knoflook en ui toegevoegd en een scheutje tamari. Zeker voor herhaling vatbaar!  -  31 jul 2015

    JamesKeasberry
    0

    Ik heb er een rood pepertje en garnaaltjes bij gedaan. Kip, garnalen, peper en bosuitjes gemarineerd in Teriyaki woksaus gemarineerd. Daarna gewokt en als laatste de paprika en paksoi toegevoegd. Op hoog vuur wokken. Lekker met Pandanrijst en krupuk.  -  04 apr 2018

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren