Gabakken knolselderij met bietensalade

    (1)
    30 minuten

    Een lekker paleogerecht van gebakken knolselderij (in plaats van aardappelschijfjes) met een salade van bieten, komkommer en pijnboompitjes. Serveer eventueel met een lekker stuk vlees.

    Arnold

    Overijssel, Nederland
    7 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 knolselderij, in plakjes en dan in kleinere stukjes
    • olijfolie of kokosvet
    • peper, zout, naar smaak
    • 400 gr gekookte en afgekoelde rode bieten, in blokjes
    • 1/2 komkommer, in stukjes
    • handvol pijnboompitten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verhit een scheut olijfolie of kokosvet in een koekenpan en bak hierin de knolselderij in ongeveer 15 minuten tot deze gaar is. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
    2. Meng de rode bieten met de komkommer en breng op smaak met een klein beetje olijfolie, peper en zout.
    3. Serveer de gebakken knolselderij met de salade en bestrooi de salade vlak voor serveren met de pijnboompitjes (deze kun je eventueel vantevoren nog even roosteren).

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    HannieBrederoo
    0

    Ik vond het echt heel lekker, ga het zeker weten vaker maken.  -  31 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren