Paleo appeltaart

    (1)
    1 uur 10 minuten

    Appeltaart met een bodem van boekweitmeel en met heel veel appel. Lekker en gezond!

    Arnold

    Overijssel, Nederland
    21 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 appeltaart

    • 150 gr boekweitmeel
    • 50 gr amandelmeel
    • 1 ei, losgeklopt
    • 2 eetlepels kokosolie, gesmolten
    • 4 appels, geschild
    • 1 theelepel kaneel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een springvorm met bakpapier.
    2. Maak van het boekweitmeel, amandelmeel, ei en kokosolie een (kruimelig) deeg en druk dit in de bodem en op de randen van de springvorm.
    3. Verwijder van 1 appel met een appeboor het klokhuis en snij deze dan in ringen. De overige appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Meng de appel met een theelepel kaneel. Verdeel de stukjes appel over de bodem en eindig met de appelringen.
    4. Bak de appeltaart in de voorverwarmde oven in ongeveer 50 minuten gaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    0

    Knap mislukt!. Erg droge bodem, net droog zand! kan het niet aanbevelen.  -  13 sep 2017

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren