Paleo appeltaart

    Paleo appeltaart

    29keer bewaard
    1uur10min


    16 personen hebben dit gemaakt

    Appeltaart met een bodem van boekweitmeel en met heel veel appel. Lekker en gezond!

    Arnold Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 appeltaart

    • 150 gr boekweitmeel
    • 50 gr amandelmeel
    • 1 ei, losgeklopt
    • 2 eetlepels kokosolie, gesmolten
    • 4 appels, geschild
    • 1 theelepel kaneel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 50min  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een springvorm met bakpapier.
    2. Maak van het boekweitmeel, amandelmeel, ei en kokosolie een (kruimelig) deeg en druk dit in de bodem en op de randen van de springvorm.
    3. Verwijder van 1 appel met een appeboor het klokhuis en snij deze dan in ringen. De overige appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Meng de appel met een theelepel kaneel. Verdeel de stukjes appel over de bodem en eindig met de appelringen.
    4. Bak de appeltaart in de voorverwarmde oven in ongeveer 50 minuten gaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren