Pangafilet met notensalade
1 / 1 Foto van:  Arnold
Blader

Pangafilet met notensalade

Snelle paleo lunch van gebakken vis (panga) met een notensalade en avocado.

Arnold Overijssel, Nederland

Ingrediënten

Porties: 2 

  • 2 pangafilets
  • peper en zout, naar smaak
  • paar takjes verse dille, fijngesneden
  • handvol walnoten, grof gehakt
  • handje pijnboompitten
  • handje zonnebloempitten
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1 avocado, in blokjes

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

  1. Verhit wat olie of kokosvet in een koekenpan en bak hierin de pangafilet. Bestrooi met zout, peper en dille naar smaak.
  2. Rooster de noten een paar minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Meng de noten met de paprika.
  3. Serveer de pangafilets met de notenmix, paprika en blokjes avocado. Bestrooi eventueel met wat peper (en dille).

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?

Meer receptencollecties