Pangafilet met notensalade

    Pangafilet met notensalade

    20keer bewaard
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Snelle paleo lunch van gebakken vis (panga) met een notensalade en avocado.

    Arnold Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 pangafilets
    • peper en zout, naar smaak
    • paar takjes verse dille, fijngesneden
    • handvol walnoten, grof gehakt
    • handje pijnboompitten
    • handje zonnebloempitten
    • 1 rode paprika, in reepjes
    • 1 avocado, in blokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verhit wat olie of kokosvet in een koekenpan en bak hierin de pangafilet. Bestrooi met zout, peper en dille naar smaak.
    2. Rooster de noten een paar minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Meng de noten met de paprika.
    3. Serveer de pangafilets met de notenmix, paprika en blokjes avocado. Bestrooi eventueel met wat peper (en dille).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren