Lenteui en zure room dip

    (51)

    Een makkelijk op het laatste moment klaar te maken dip voor op een feestje. Serveer met chips.


    52 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 225g mayonaise
    • 1 (200ml) potje zure room
    • 1/2 bosje lenteuitjes, gehakt
    • 1/2 bosje verse peterselie
    • 1 theel Dijon mosterd
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Doe de mayonaise, zure room, lenteuitjes, peterselie, mosterd en knoflook in een blender of foodprocessor en pureer tot een smeuïg mengsel. Dek af en zet koel totdat je het opdient.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (51)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren