Blote billetjes in het gras

Blote billetjes in het gras

3keer bewaard
35min


Maak dit als eerste!

Een Hollandse stamppot van snijbonen (het gras) en witte bonen (...), geserveerd met rookworst. Lekker!

Patty Overijssel, Nederland

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 1 kilo aardappelen, geschild
  • 500 gr snijbonen, in schuine repen gesneden
  • 1 grote pot witte bonen
  • 40 gr boter
  • 200 ml melk
  • zout en peper naar smaak

Voeg toe aan boodschappenlijst
Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
Bekijk boodschappenlijst

Bereidingswijze
Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

  1. Kook de aardappelen met de snijbonen erbovenop met weinig water en een beetje zout tot ze gaar zijn, ongeveer 20 minuten. Giet af en stamp met boter en melk door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verwarm ondertussen in een steelpannetje de witte bonen. Laat ze vervolgens uitlekken in een vergiet en schep dan voorzichtig door de stamppot heen.
  3. Serveer met warme rookworst.

Recent bekeken

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren