Hartige taart met geitenkaas en Parmezaanse kaas

    Hartige taart met geitenkaas en Parmezaanse kaas

    1keer bewaard
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Lekkere kaastaart met geitenkaas en Parmezaanse kaas. Serveer met een gemengde salade voor een heerlijke vegetarische maaltijd. De taart smaakt ook erg lekker met druivenchutney.

    Chefje Antwerpen, België

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 kaastaart

    • 5 a 6 vellen bladerdeeg
    • 2 eieren
    • 250 ml slagroom
    • zout en peper, naar smaak
    • 225 gr zachte geitenkaas, verbrokkeld
    • 25 gr Parmezaanse kaas, geraspt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Bekleed een ingevette springvorm met bladerdeeg.
    3. Klop de eieren samen met de room en wat peper en zout. Voeg beide kazen toe en giet het mengsel over in de met bladerdeeg bedekte springvorm.
    4. Zet de taart 30-35 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren