Roergebakken teriyaki asperges

    (46)

    Asperges blijven lekker knapperig als je ze roerbakt. Ze smaken nog lekkerder met een beetje Japanse teriyakisaus.


    57 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • klontje boter
    • 1/4 ui, gehakt
    • 1 bosje asperges, harde onderkanten weggesneden
    • 2 teentjes knoflook, gehakt
    • 2 theel teriyakisaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de boter in een grote bakpan op matig vuur. Sauteer de ui tot deze gaar is. Voeg de asperges en knoflook toe en roerbak de asperges gedurende 3 tot 5 min, totdat ze net een beetje gaar en doorgewarmd zijn.
    2. Druppel er wat teriyakisaus over en dien ze onmiddelijk op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (46)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren