Roergebakken teriyaki asperges

    (46)

    Asperges blijven lekker knapperig als je ze roerbakt. Ze smaken nog lekkerder met een beetje Japanse teriyakisaus.


    57 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • klontje boter
    • 1/4 ui, gehakt
    • 1 bosje asperges, harde onderkanten weggesneden
    • 2 teentjes knoflook, gehakt
    • 2 theel teriyakisaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de boter in een grote bakpan op matig vuur. Sauteer de ui tot deze gaar is. Voeg de asperges en knoflook toe en roerbak de asperges gedurende 3 tot 5 min, totdat ze net een beetje gaar en doorgewarmd zijn.
    2. Druppel er wat teriyakisaus over en dien ze onmiddelijk op.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (46)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties