Kabeljauw met brie

    Ik serveer deze ovenschotel met kabeljauw en brie meestal met sla en pasta.

    Chefje

    Antwerpen, België
    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 500 gr kabeljauwfilet
    • 200 gr brie in plakjes
    • 1 eetlepel boter
    • 1 eetlepel bloem
    • 2 eetlepels slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Zet een pan met ruim water op en kook de vis in 5 minuten zachtjes gaar. Laat daarna uitlekken (bewaar kookvocht!).
    2. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met boter, leg de vis erin en leg daarop de in plakken gesneden brie.
    3. Laat de boter smelten in een steelpannetje op laag vuur en voeg de bloem toe. Bak een paar minuutjes en klop er dan een sausje van door viskookvocht en slagroom toe te voegen.
    4. Giet de saus over de vis en bak ong. 15 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren