Kapucijners met kaas

    (1)

    Kapucijners met kaas smaken goed met een kommetje komkommersla ernaast. Okee, grappig weetje over kapucijners...ze worden soms ook wel "raasdonders" genoemd!

    Chefje

    Antwerpen, België
    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 500 gr (of 1 blik) kapucijners
    • boter
    • 1 ui
    • 2 teentjes knoflook
    • 2 rode paprika's, in reepjes
    • 4 schijven ananas, in blokjes
    • 3 eetlepels tomatenketchup
    • 1 theelepel chilipoeder
    • handje peterselie, fijngehakt
    • peper en zout, naar smaak
    • 250 gr kaas, in blokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:45min 

    1. Fruit de ui en knoflook ong. 3 minuten in een klontje boter. Bak daarna de reepjes paprika mee. Doe de deksel op de pan, en laat 15 minuten smoren.
    2. Voeg de ananas, ketchup en chilipoeder toe, en roer. Doe de deksel weer op de pan en laat 10 minuten smoren.
    3. Roer de kapucijners erdoor. Laat het gerecht goed warm worden, en voeg dan de kaas en peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren