Pasta met geroosterde paprika's en ham

    Het maakt niet uit welke pasta je kiest voor dit gerecht. Meestal heb ik tagliatelle of penne pasta in huis. De geroosterde paprika's geven een heerlijke mediterrane twist aan dit gerecht.

    Chefje

    Antwerpen, België
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 400 gr pasta
    • gekookte ham, in blokjes
    • 4 rode paprika's
    • 1 pak (500 gr) passata tomatensaus
    • 50 gr Parmezaanse kaas, versgeraspt (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verhit de paprika's in de oven op 225°C tot ze donker (zwart) zijn, ong. 15 minuten. Stop de gegrilde paprika's 10 minuten in een plastic zak, en pel ze daarna.
    2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de gegrilde paprika's in blokjes.
    3. Meng de gare pasta met de in blokjes gesneden paprika's, blokjes ham en de tomatensaus. Verwarm goed. Bestrooi eventueel nog met Parmezaanse kaas.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties