Varkensvlees gevuld met kaas en tomaten

    Varkensvlees gevuld met kaas en tomaten

    Voeg toe aan favorieten!
    2uur15min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een populair recept voor speciale gelegenheden. varkensvlees gevuld met kaas en tomaten. Voor de beste resultaten haal voor het vlees helemaal gaar is, het folie eraf zodat het vlees kan bruinen.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1,5 kg varkensvlees
    • 2 uien
    • 3 tomaten
    • 150 gr kaas
    • zout en peper naar smaak
    • 1 teen knoflook
    • 3 eetlepels mosterd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur15min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Snijd het stuk varkensvlees in plakjes van 1 cm dik in, maar stop 2 cm van de bodem (zodat het vlees eruit zal zien als de bladzijden uit een boek).
    2. Snijd de ui en tomaat in ringen en rasp de kaas, Pers de knoflook en meng met 1/2 theelepel zout, voeg dan peper en de mosterd toe.
    3. Stop tussen elke "bladzijde" vlees wat ui, tomaat en geraspte kaas. Bedek het dan met het mosterd-knoflook mengsel. Herhaal dit met het hele stuk vlees.
    4. Duw de plakken vlees goed samen, wikkel in folie en rooster 2 uur in de oven op 180 graden C. Om het vlees te laten bruinen haal je het folie er 30 minuten voor het einde van de kooktijd af.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren