Makkelijke aardbeientaart

    Makkelijke aardbeientaart

    17keer bewaard
    21min


    123 personen hebben dit gemaakt

    Een kant-en-klare taartbodem met plakjes aardbeien en aardbeienjam-glazuur die gekoeld geserveerd wordt met wat slagroom erbij. Een mooi zomers dessert voor bij de barbecue of een picknick - kinderen zullen het heerlijk vinden!

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 150g basterdsuiker
    • 225ml water
    • 4 eetl aardbeienjam
    • 4 eetl maizena
    • 1kg verse aardbeien, in plakjes
    • 1 (23cm) kant-en-klare taartbodem (bij voorkeur gemaakt van Digestive koekjes)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 1min  ›  Klaar in:21min 

    1. Meng de suiker, water, jam en maizena samen in een steelpan. Kook een minuutje. Neem van het vuur.
    2. Roer de aardbeienplakjes er goed doorheen. Giet in kant-en-klare taartbodem.
    3. Zet in de koelkast tot de taart gezet is. Serveer met slagroom.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    7

    hallo heb deze taart nu 2 x geprobeerd en hij word niet echt dik ook niet in koelkast de jam en alles zo gedaan als moest wie weet hoe dat kan gr mij - 16 sep 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren