Paté brûlée
1 / 1 Foto van:  
Blader

Paté brûlée

Een makkelijk te maken voorgerechtje dat heel speciaal en luxe overkomt! Erg geschikt voor een kersthapje of een speciaal diner!

Chefje Antwerpen, België

Ingrediënten

Opbrengst: 4 bakjes paté

  • 125 ml slagroom
  • 2 eetlepels rode port (Ruby)
  • 175 gr kant-en-klare roompaté
  • 2-4 eetlepels rietsuiker
  • (geroosterd) stokbrood of toastjes

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur12min 

  1. Klop de slagroom bijna stijf, en roer dit vervolgens door de port en paté. Schep het paté-mengsel in kleine vuurvaste bakjes en zet 1 uur in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op de grilstand.
  3. Strooi de suiker over de paté en zet 2 minuten onder de grill in de oven.
  4. Serveer met het geroosterde brood.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?
Plaats een foto vanaf je mobiel

Meer receptencollecties