Paté brûlée

Een makkelijk te maken voorgerechtje dat heel speciaal en luxe overkomt! Erg geschikt voor een kersthapje of een speciaal diner!

Chefje Antwerpen, België

Ingrediënten

Opbrengst: 4 bakjes paté

  • 125 ml slagroom
  • 2 eetlepels rode port (Ruby)
  • 175 gr kant-en-klare roompaté
  • 2-4 eetlepels rietsuiker
  • (geroosterd) stokbrood of toastjes

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur12min 

  1. Klop de slagroom bijna stijf, en roer dit vervolgens door de port en paté. Schep het paté-mengsel in kleine vuurvaste bakjes en zet 1 uur in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op de grilstand.
  3. Strooi de suiker over de paté en zet 2 minuten onder de grill in de oven.
  4. Serveer met het geroosterde brood.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties