Paté brûlée

    Paté brûlée

    8keer bewaard
    1uur12min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Een makkelijk te maken voorgerechtje dat heel speciaal en luxe overkomt! Erg geschikt voor een kersthapje of een speciaal diner!

    Chefje Antwerpen, België

    Ingrediënten
    Opbrengst: 4 bakjes paté

    • 125 ml slagroom
    • 2 eetlepels rode port (Ruby)
    • 175 gr kant-en-klare roompaté
    • 2-4 eetlepels rietsuiker
    • (geroosterd) stokbrood of toastjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 2min  ›  Extra tijd: 1uur in de koelkast  ›  Klaar in:1uur12min 

    1. Klop de slagroom bijna stijf, en roer dit vervolgens door de port en paté. Schep het paté-mengsel in kleine vuurvaste bakjes en zet 1 uur in de koelkast.
    2. Verwarm de oven voor op de grilstand.
    3. Strooi de suiker over de paté en zet 2 minuten onder de grill in de oven.
    4. Serveer met het geroosterde brood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Cornélie
    van
    0

    - Gewaardeerd op - 18 dec 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren