Spaghetti met mozzarella

    Deze spaghetti heeft een krokante bite door de sla die wordt toegevoegd. Dit gerecht kan ook geserveerd worden als pastasalade, maar ik eet het liever als hoofdgerecht.

    Chefje

    Antwerpen, België
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 200 gr spaghetti
    • zout en peper, naar smaak
    • 75 gr rode sla (radicchio), in stukjes gescheurd
    • 15 gr verse basilicum
    • 125 gr mozzarella, in blokjes gesneden
    • 6 zongedroogde tomaten, in stukjes
    • 75 gr zwarte olijven, zonder pit, in plakjes
    • 2 eetlepels olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Meng de rode sla, basilicum, mozzarella, tomaten, en olijven in een slakom samen. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de spaghetti goed uitlekken, en roer daarna door de andere ingrediënten. Besprenkel met olijfolie en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren