Spaghetti met olio en alio

    Spaghetti met olio en alio

    3keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Soms is eenvoudig het lekkerst, en dat is hier het geval. Spaghetti bereid met een handjevol ingrediënten: knoflook, rode peper, zout, peper en olie.

    Chefje Antwerpen, België

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 300 gr spaghetti
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 6 eetlepels olie, of naar smaak
    • 1 rood chilipeperje, zonder zaadjes en fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken in een vergiet.
    2. Fruit de knoflook samen met het fijngesneden rode chilipepertje in de olie, ong. 3-5 minuten. Doe dit op zacht vuur.
    3. Roer de pittige knoflookolie door de gare spaghetti en breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren