Mexicaanse salade

    (4)
    20 minuten

    Een lekkere en makkelijke gemengde Mexicaanse salade met een limoen-korianderdressing. Deze salade kun je als vegetarische maaltijdsalade eten (eventueel met wat extra bonen), of serveren met een in plakjes gesneden gegrilde biefstuk of kipfilet.

    Lisa

    Zuid-Holland, Nederland
    48 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 1 krop romaine sla, in reepjes
    • 1 blikje zwarte bonen, afgespoeld (evt opgewarmd)
    • 1 klein blikje mais, uitgelekt
    • 3 roma tomaten, in stukjes
    • 10 radijsjes, in dunne plakjes
    • 1 avocado, in stukjes
    • 150 gr verkruimelde witte kaas (feta)
    • Voor de dressing
    • 3 eetlepels vers limoensap
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel honing
    • 1/2 verse jalapeno peper (of 1 hele uit pot), fijngesneden
    • 1/2 bosje koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng alle ingredienten voor de sla in een grote kom. Meng de ingrediënten voor de dressing en schenk dit over de salade. Hussel door en serveer!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    anna77
    van
    4

    Lekkere salade! Ik heb er kipfilet bij geserveerd en over de salade nog wat tortillachips verkruimeld.  -  30 nov 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren