Hartige taart met geitenkaas

    Hartige taart met geitenkaas

    2keer bewaard
    45min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Serveer deze lekkere hartige taart met geitenkaas en Parmezaanse kaas eventueel met druivenchutney en een gemengde salade.

    Chefje Antwerpen, België

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 hartige taart

    • 1 pak bladerdeeg
    • 2 eieren
    • 2,5 eetlepel slagroom
    • zout en peper, naar smaak
    • 225 gr zachte geitenkaas, verkruimeld
    • 125 gr Parmezaanse kaas, geraspt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een springvorm van ong. 23 cm in met boter en bedek de bodem en rand van de vorm met bladerdeeg.
    2. Klop de eieren, room, zout en peper samen met een garde. Roer de geitenkaas en Parmezaanse kaas erdoor.
    3. Giet het kaasmengsel in de met bladerdeeg bedekte springvorm, en bak 30-35 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren