Tilapia in roomsaus met kappertjes

    Tilapia in roomsaus met kappertjes

    Voeg toe aan favorieten!
    25min


    Maak dit als eerste!

    Ik houd van snelle recepten, die weinig moeite kosten en toch indruk maken. Dit is een van deze recepten.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr tilapia, graatloos
    • zout en peper naar smaak
    • bloem
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 kopje room
    • snufje nootmuskaat
    • 150 gr kappertjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Snijd de tilapia door de helft. Bestrooi iedere helft met zout en peper en dompel in de bloem.
    2. Verhit de olijfolie en bak de vis in 3 minuten aan iedere zijde bruin.
    3. Breng ondertussen de room aan de kook in een koekenpan. Voeg wat zout toe en een beetje nootmuskaat. Voeg de kappertjes toe en voorzichtig de vis. Laat de room een beetje indikken, in ongeveer 5 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren