Kalkoengehaktballen met paprika

    Kalkoengehaktballen met paprika

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Smaakvolle gehaktballen van kalkoengehakt met paprika en feta.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 paprika's
    • 1 ui
    • 2 teentjes knoflook
    • 500 gr kalkoengehakt
    • 1 ei
    • 1/3 theelepel gedroogde rozemarijn
    • 150 gr feta
    • 2-3 eetlepels olijfolie
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Zet de paprika in de oven op de infrarood instelling (broil). Rooster de paprika een paar minuten. Snijd de ui en knoflook zeer fijn.
    2. Meng het gehakt met het ei, voeg de ui en knoflook toe, evenals zout, peper en de rozemarijn.
    3. Snijd de gegrilde paprika in reepjes en de feta in blokjes. Voeg toe aan het vlees en meng goed.
    4. Maak met natte handen kleine gehaktballen en bak ze in 15 minuten gaar, draai ze af en toe om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren