Met ei gevulde paprika

    2 uur 20 minuten

    Paprika wordt gevuld met kaas en eieren. Een mooie manier om individuele salades te serveren.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 3 paprika's
    • 400 gr kaas
    • paar eetlepels zure room
    • 1 theelepel mierikswortel, mild
    • 1 bosje dille
    • 3 hardgekookte eieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Rasp de kaas fijn. Meng met de zure room, mierikswortel en gesneden dille.
    2. Snijd de steel van de paprika en verwijder de zaadjes. Vul ze met het kaasmengsel en laat wat ruimte over voor het ei.
    3. Voeg het ei toe en vul de rest bij met het kaas-mengsel. Zet een paar uur in de koelkast, haal eruit en snijd de paprika's kruiselings.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties