Gerookte zalm rolletjes

    Gerookte zalm rolletjes

    14keer bewaard
    2uur20min


    34 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk hapje voorafgaand aan een feestmaaltijd. Zalmrolletjes gevuld met roomkaas, verse dille en komkommer.

    Ingrediënten
    Porties: 25 

    • 450 gr gerookte zalm, dun gesneden
    • 250 g roomkaas
    • 1 bosje dille
    • 2 eetlepels citroensap
    • gemalen zwarte peper
    • 2 grote komkommers

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Leg de gesneden gerookte zalm in dunne plakjes op een vel plasticfolie, laag de plakjes zalm om openingen ertussen te voorkomen.
    2. Meng de roomkaas met het citroensap, peper en fijn gesneden dille en meng goed. Verdeel dit over de zalm.
    3. Rol de zalm strak op, wikkel in plasticfolie en leg enkele uren in de koelkast.
    4. Snijd de komkommer in plakjes.
    5. Haal de zalm uit de koelkast, snijd met een scherp mes in 2 cm dikke rolletjes. Leg elk stukje op een plakje komkommer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren