Met geitenkaas gevulde champignons

    (1)

    Dit is een recept voor geroosterde champignons, gevuld met zachte geitenkaas en karwijzaadjes. Lekker als voorgerechtje of maaltijd.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 20 champignons
    • 1 ui
    • 2 eetlepels boter
    • 150 gr kaas, een harde soort
    • 150 gr zachte geitenkaas
    • snufje karwijzaadjes
    • zwarte gemalen peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
    2. Haal de stengels van de champignons en zet ze opzij.
    3. Bak de ui in boter, snijd de stengels van de champignons en voeg ze toe aan de ui. Bak 5 minuten, zet het vuur uit en laat een paar minuten afkoelen.
    4. Meng de ui met de geitenkaas, roer goed.
    5. Rasp de harde kaas grof en voeg toe een het ui-mengsel.
    6. Breng op smaak met peper en karwijzaadjes.
    7. Schep het mengsel in de champignons en bak ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties