Met geitenkaas gevulde champignons

    Met geitenkaas gevulde champignons

    3keer bewaard
    35min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een recept voor geroosterde champignons, gevuld met zachte geitenkaas en karwijzaadjes. Lekker als voorgerechtje of maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 20 champignons
    • 1 ui
    • 2 eetlepels boter
    • 150 gr kaas, een harde soort
    • 150 gr zachte geitenkaas
    • snufje karwijzaadjes
    • zwarte gemalen peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
    2. Haal de stengels van de champignons en zet ze opzij.
    3. Bak de ui in boter, snijd de stengels van de champignons en voeg ze toe aan de ui. Bak 5 minuten, zet het vuur uit en laat een paar minuten afkoelen.
    4. Meng de ui met de geitenkaas, roer goed.
    5. Rasp de harde kaas grof en voeg toe een het ui-mengsel.
    6. Breng op smaak met peper en karwijzaadjes.
    7. Schep het mengsel in de champignons en bak ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren