Zomerse bessencompôte

    (21)

    Deze compôte wordt niet gekookt waardoor alle vitamines bewaard blijven. Serveer over meringues en met een toefje slagroom erbij voor een verfrissend licht en zoet zomers dessert.


    23 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 375g aardbeien, in vieren
    • 350g bosbessen
    • 275g bramen
    • 300g frambozen
    • 100g rode bessen
    • 1 eetl suiker
    • 3 eetl fijngehakt venkelloof

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de aardbeien, bosbessen, bramen, frambozen en bessen in een grote kom. Bestrooi met suiker en venkelgroen, zet 20 minuten in de koelkast en dien koud op.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (21)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 14 collecties