Tilapia en aardappels gebakken in een romige saus

    Tilapia en aardappels gebakken in een romige saus

    1keer bewaard
    45min


    Maak dit als eerste!

    Gegratineerde aardappels met vis in een romige nootmuskaat saus.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 300 gr aardappels
    • 300 gr tilapia
    • zout en witte peper naar smaak
    • 1/2 ui
    • 150 gr kaas, geraspt
    • 250 ml slagroom
    • 1/4 theelepel nootmuskaat

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
    2. Snijd de aardappel in dunne plakjes (je hoeft hem niet te schillen). Maak laagjes op een bakplaat in de vorm van schubben.
    3. Spoel de vis af en dep hem droog met keukenrol. Leg op de aardappels.
    4. Strooi er zout en peper naar smaak over.
    5. Snijd de ui in halve ringen en leg op de vis.
    6. Meng de room met de nootmuskaat en giet over de vis. Bestrooi dan met kaas.
    7. Bak 30-35 minuten, tot de bovenkant goudbruin is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren