Franse koekjes met rozemarijn

    Franse koekjes met rozemarijn

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    Maak dit als eerste!

    Toen ik klein was, maakte mijn moeder en ik samen deze koekjes. probeer eens wat citroenrasp en rozemarijn toe te voegen en geniet van de heerlijke smaak!

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 2 eiwitten
    • 100 gr suiker
    • 50 gr boter
    • 1 citroen, schil geraspt
    • 1 eetlepel rozemarijn, geplet
    • 70 gr bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
    2. Klop de eiwitten met de suiker tot ze stijf zijn.
    3. Smelt de boter en laat afkoelen.
    4. Meng de eiwitten met de citroenrasp en rozemarijn, klop goed.
    5. Voeg de boter en bloem toe.
    6. Schep steeds een lepel van het beslag op het bakpapier en maak ze met de achterkant van de lepel plat in een cirkelbeweging, zodat je dunne koekjes krijgt.
    7. Bak ze 5 minuten in de voorverwarmde oven.
    8. Haal ze voorzichtig van de bakplaat en rol ze een beetje in de vorm van een bloemblaadje terwijl ze nog heet zijn. Laat afkoelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren