Pizza met champignons en geitenkaas

    Pizza met champignons en geitenkaas

    Voeg toe aan favorieten!
    50min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is een recept voor een pizza of hartige taart met champignons, geitenkaas en karwijzaadjes. Je kunt er ook minitaartjes van maken.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 2 eetlepels water, ijskoud
    • 1/2 eetlepel citroensap
    • 1 ei
    • 125 gr boter of margarine
    • 250 gr bloem
    • 1/4 theelepel zout
    • 1 ui
    • 100 gr champignons
    • 100 gr geitenkaas
    • 1/4 theelepel karwijzaadjes
    • 150 gr fontina kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:50min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
    2. Combineer het water, citroensap en ei in een kom, klop lichtjes.
    3. Snijd de boter door de bloem en het zout.
    4. Voeg het ei-mengsel toe aan de bloem en maak er een bal deeg van.
    5. Rol het deeg in een rechthoek of cirkel, afhankelijk van de bakvorm die je gebruikt. Gebruik hier plasticfolie bij, dan rolt het makkelijker uit. Duw het deeg voorzichtig in de bakvorm en duw de randen aan.
    6. Fruit de ui met de champignons. Bedek het deeg ermee. Strooi er geitenkaas over en de karwijzaadjes. Leg er dan dun gesneden plakjes fontina kaas op.
    7. Bak 35 minuten tot de kaas borrelt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren