Gevulde paprika met een kaaskorst

    Gevulde paprika met een kaaskorst

    1keer bewaard
    55min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze gevulde paprika's worden gevuld met gehakt en rijst, dan bedekt met kaas en gebakken in de oven.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 8 paprika's
    • 2 eetlepels boter
    • 1 ui
    • 1 wortel
    • 200 gr rijst
    • 200 gr rundergehakt
    • 200 gr varkensgehakt
    • 150 gr kaas
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:55min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
    2. Snijd de paprika's door de helft, haal de zaadjes eruit en de steel eraf.
    3. Snijd de ui fijn en rasp de wortel.
    4. Kook de rijst 10 minuten. Combineer beide soorten gehakt en voeg de ui, wortel en rijst toe. Meng goed en voeg zout en peper naar smaak toe.
    5. Vul de paprika-helften en bedek met de kaas.
    6. Leg de paprika's op een bakplaat en bak ze 35-40 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren