Lauwwarme zalm lasagne
1 / 1 Foto van:  LarissaPlink
Blader

Lauwwarme zalm lasagne

Snel en makkelijk visgerecht!

LarissaPlink Noord-Holland, Nederland

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 500 gram lasagnebladen
  • 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd
  • 4 lenteuitjes, in dunne ringen
  • 1 courgette, in dunne plakken
  • 250 gram kruidenkaas
  • water of room, naar smaak
  • 400 gram gerookte zalm, in stukken

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

  1. Verwarm de oven voor op de grillstand.
  2. Kook de lasagnebladen volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  3. Halveer de tomaatjes, snijd de lenteuitjes in dunne ringetjes en snijd de courgette in dunne plakken.
  4. Grill de courgette ong. 2-3 minuten in de oven, en zet dit aan de kant.
  5. Bak de tomaatjes even samen met de lenteuitjes en zet ook dit aan de kant.
  6. Maak een sausje van de kruidenkaas door deze te verdunnen met wat water of room, en warm dit op.
  7. Maak een rommelige stapel van de groentes, zalm, saus en de lasagnebladen door deze ingrediënten steeds af te wisselen.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?

Meer receptencollecties