Lauwwarme zalm lasagne

    Snel en makkelijk visgerecht!

    LarissaPlink

    Noord-Holland, Nederland
    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gram lasagnebladen
    • 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd
    • 4 lenteuitjes, in dunne ringen
    • 1 courgette, in dunne plakken
    • 250 gram kruidenkaas
    • water of room, naar smaak
    • 400 gram gerookte zalm, in stukken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op de grillstand.
    2. Kook de lasagnebladen volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    3. Halveer de tomaatjes, snijd de lenteuitjes in dunne ringetjes en snijd de courgette in dunne plakken.
    4. Grill de courgette ong. 2-3 minuten in de oven, en zet dit aan de kant.
    5. Bak de tomaatjes even samen met de lenteuitjes en zet ook dit aan de kant.
    6. Maak een sausje van de kruidenkaas door deze te verdunnen met wat water of room, en warm dit op.
    7. Maak een rommelige stapel van de groentes, zalm, saus en de lasagnebladen door deze ingrediënten steeds af te wisselen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren