Zandkoekjes met maanzaadjes

    Zandkoekjes met maanzaadjes

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dunne, heerlijke koekjes, die smelten in je mond. Ik houd erg van bakken met maanzaadjes, er komt een heerlijk aroma vrij en het geeft een krokante bite. Ik hoop dat jullie dit recept ook zo lekker vinden.

    Ingrediënten
    Porties: 50 

    • 200 gr boter
    • 4 eetlepels poedersuiker
    • 250 gr bloem
    • 1 eiwit, geklopt
    • 1/4 kopje (ong. 30 gr) maanzaadjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
    2. Voeg het geklopte eiwit toe aan de boter, voeg dan de maanzaadjes toe.
    3. Mix de boter met de poedersuiker tot een licht en luchtig geheel.
    4. Voeg de bloem toe en roer tot het mengsel op zure room lijkt, dit duurt ongeveer 5 minuten.
    5. Doe het beslag in een spuitzak en maak koekjes op een bakplaat.
    6. Bak ze 10 minuten in de voorverwarmde oven.

    Advies:

    Houd de koekjes niet te lang in de oven, ze moeten net goudbruin zijn, anders worden ze te droog.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren