Zeebrasem met een sesamkorst en zeewier

    Zeebrasem met een sesamkorst en zeewier

    Voeg toe aan favorieten!
    11min


    Maak dit als eerste!

    Gebakken witte vis met een heerlijke korst van sesamzaad en zeewier.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 zeewiervellen
    • 3 eetlepels sesamzaadjes
    • snufje zout
    • snufje suiker
    • wasabipoeder naar smaak (optioneel)
    • 2 eetlepels sesamzaadolie
    • 4 x 100-120 gr zeebrasem, graatloos

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:11min 

    1. Knip het zeewier zeer fijn. Meng zout, suiker, zeewier, sesamzaadjes en de wasabi.
    2. Verwarm de sesamolie in de pan.
    3. Bedek de vis met het sesamzaadmengsel.
    4. Bak de vis 2-3 minuten aan iedere zijde op middelhoog vuur. Serveer met gekookte rijst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren