Spaghetti met zomerse tomatensaus

    Spaghetti met zomerse tomatensaus

    2keer bewaard
    30min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Deze zomerse pastaschotel is op z'n best als de tomaten rijp en in het seizoen zijn.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 rijpe tomaten - gepeld en ontzaad
    • 3 teentjes knoflook, gepeld
    • handvol gehakte verse basilicum
    • 1 theelepel extra virgin olijfolie
    • 250 gr spaghetti
    • versgemalen Parmezaanse kaas om te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Pureer de tomaten, knoflook, basilicum en olie in een blender of foodprocessor tot smeuïg mengsel. Dek af en zet in de koelkast.
    2. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op het pak; giet af.
    3. Schep de gekoelde saus door de spaghetti. Strooi er wat versgeraspte Parmezaanse kaas over voordat je het serveert.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren