Zalm soep

    Zalm soep

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijke vissoep! Je kunt zelfs restjes zalm voor deze soep gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 liter water
    • 2 aardappels, in blokjes
    • 2 laurierbladeren
    • zout en peper naar smaak
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 ui, gesneden
    • 1 wortel, geraspt
    • 200 gr verse zalm, in kleine stukjes
    • 150 gr diepvriesspinazie, ontdooid

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Breng water aan de kook. Voeg de aardappelblokjes, de laurier en zout en peper naar smaak toe.
    2. Fruit de gesneden ui en geraspte wortels in wat olijfolie. Fruit ze 5 minuten op laag vuur, totdat ze zacht zijn.
    3. Voeg de gesneden vis toe en roerbak nog een paar minuten. Wanneer de vis gaar is, prak je hem met een houten lepel in de pan fijn.
    4. Doe de vis met ui en wortel in de pan met de aardappels en kook het geheel tot de aardappels gaar zijn.
    5. Voeg de gesneden spinazie in de laatste 2 minuten toe. Laat aan de kook komen en zet het vuur uit.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren