Crêpe-pakketjes met kaas en ham

    Crêpe-pakketjes met kaas en ham

    Voeg toe aan favorieten!
    37min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijk en indrukwekkend voorgerechtje. Kleine crêpe-pakketjes worden gevuld met ham en kaas en gebakken in de oven.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 ml melk
    • 3 eieren
    • 3 eetlepels suiker
    • 1/4 theelepel zout
    • 125 gr bloem
    • 3 eetlepels olijfolie + nog wat om te bakken
    • Vulling
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1/2 ui
    • 250 gr kaas
    • 150 gr ham
    • verse dille naar smaak
    • een paar takjes bieslook

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 7min  ›  Klaar in:37min 

    1. Om de crêpes te maken klop je eerst de melk met de eieren. Voeg dan suiker en zout toe. Voeg de bloem toe en mix tot een glad en romig geheel. Voeg dan de olie toe. Verhit een koekenpan en bak de crêpes, let erop dat ze licht van kleur blijven.
    2. Fruit de ui in wat olie.
    3. Rasp de kaas grof en meng met de fijngesneden ham en dille. Voeg de ui en wat peper toe.
    4. Schep wat vulling in het midden van een crêpe (ongeveer 1 theelepel). Maak er een pakketje van en bind dicht met een takje bieslook.
    5. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Zet de crêpes 5-7 minuten in de oven, tot de vulling smelt en de crêpes goudbruin en knapperig worden.

    Advies:

    Je kunt ook vulling maken van krab en geraspte kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren