Warme salade met rucola, champignons en asperges

    Warme salade met rucola, champignons en asperges

    1keer bewaard
    15min


    Maak dit als eerste!

    Een groene zomerse salade met gebakken champignons en groene asperges, lekker als voorgerecht of voedzame maaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 ui
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 150 gr champignons
    • 6 groene asperges
    • 150 gr rucola
    • 2 eetlepels balsamico-azijn
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Fruit de ui 5 minuten in de olijfolie.
    2. Snijd de champignons in reepjes. Breek de harde onderkant van de asperges af en snijd elke asperge in 3-4 delen. Voeg champignons en asperges toe aan de ui.
    3. Voeg zout toe naar smaak en roerbak 2-3 minuten.
    4. Rangschik de rucola op borden en leg er de champignons en asperges op.
    5. Doe 3 eetlepels balsamico-azijn in de pan, laat aan de kook komen, roer door en giet over de salade.
    6. Bestrooi met vers gemalen peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren