Warme salade met rucola, champignons en asperges

    (1)

    Een groene zomerse salade met gebakken champignons en groene asperges, lekker als voorgerecht of voedzame maaltijd.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 ui
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 150 gr champignons
    • 6 groene asperges
    • 150 gr rucola
    • 2 eetlepels balsamico-azijn
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Fruit de ui 5 minuten in de olijfolie.
    2. Snijd de champignons in reepjes. Breek de harde onderkant van de asperges af en snijd elke asperge in 3-4 delen. Voeg champignons en asperges toe aan de ui.
    3. Voeg zout toe naar smaak en roerbak 2-3 minuten.
    4. Rangschik de rucola op borden en leg er de champignons en asperges op.
    5. Doe 3 eetlepels balsamico-azijn in de pan, laat aan de kook komen, roer door en giet over de salade.
    6. Bestrooi met vers gemalen peper.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties