Frambozendessert met slagroom en schuimpjes

    (3)

    Een heel makkelijk dessert om te maken, maar het ziet er heel feestelijk uit, vooral als je het in kleine glaasjes serveert! Schep de ingrediënten vlak voor serveren in de glaasjes, zodat de schuimpjes niet nat (en slap) worden.

    fioa

    11 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 250 ml slagroom
    • 1 eetlepel suiker
    • 1 theelepel vanille extract (of 1 zakje vanillesuiker)
    • 250 gr frambozen
    • 100 gr schuimpjes (meringue)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Klop de slagroom met de suiker en vanille stijf. Bewaar in de koelkast tot je klaar bent om te serveren.
    2. Breek de meringue in stukjes en vul de glaasjes voor 1/3 hiermee. Bedek met frambozen en daarna een flinke schep slagroom. Garneer eventueel met chocoladekrullen en een muntblaadje.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren