Rabarberkruimeltaart

    Rabarberkruimeltaart

    2keer bewaard
    50min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Een makkelijke kruimeltaart met rabarber, die ik graag op tafel zet tijdens een etentje met vrienden.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • Vulling
    • 600 gr rabarber, schoongemaakt en in stukjes
    • 6 eetlepels suiker
    • Kruimeldeeg
    • 75 gr bloem
    • 75 gr havermout
    • snufje zout
    • mespunt kaneel
    • 150 gr rietsuiker
    • 100 gr roomboter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Oven voorverwarmen op 190°C.
    2. Rabarber in kleine stukjes snijden. Ovenschotel invetten met boter en dan de rabarber samen met de suiker in de ovenschaal doen.
    3. Van bloem, havermout, zout, kaneel, suiker en boter een kruimeldeeg kneden, en dat over de rabarber uitstrooien.
    4. Dan ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven bakken en warm opeten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren