Rijstsalade met fruit en noten

    Rijstsalade met fruit en noten

    3keer bewaard
    30min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Tropische rijstsalade van ananas, kokosmelk, kerrie en amandelen. Serveer het bij een barbecue of op een zomerse dag.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 volle eetlepels blanke rozijnen
    • 2 eetlepels kerriepoeder
    • 250 ml kokosmelk
    • 1 klein blikje ananas, uitgelekt en in stukjes
    • 200 gr basmati rijst
    • zout, naar smaak
    • 50 gr ongezouten amandelen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Wel de rozijnen ongeveer 1 uur in een kommetje. Giet af en dep droog met een theedoek.
    2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en laat afkoelen.
    3. Meng de kerriepoeder met de kokosmelk samen, en laat 10 minuten staan.
    4. Roer de kokosmelk, rozijnen, en ananas door de rijst. Strooi de amandelen over het gerecht.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren