Romige spaghetti

    Romige spaghetti

    4keer bewaard
    20min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Simpelweg een heerlijke maaltijd die in een mum van tijd op tafel staat. Kinderen vinden deze spaghetti in een romige champignonsaus met spekjes ook vaak heel lekker!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400-500 gr spaghetti
    • 250 gr champignons, in plakjes of stukjes
    • 2 uien, gesnipperd
    • 150 gr ontbijtspek of spekblokjes
    • 125 ml slagroom
    • 1/2 - 1 theelepel oregano
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Bak de ui en spekblokjes samen glazig en goudbruin, ong. 3 minuten. Bak de champignons 3-4 minuten mee. Giet de slagroom in de pan erbij, en breng de saus op smaak met de oregano, zout en peper. Laat zachtjes iets inkoken, ong. 5 minuten.
    3. Je kunt de spaghetti door de saus roeren of de saus over de spaghetti serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren