Romige spaghetti

    Simpelweg een heerlijke maaltijd die in een mum van tijd op tafel staat. Kinderen vinden deze spaghetti in een romige champignonsaus met spekjes ook vaak heel lekker!


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400-500 gr spaghetti
    • 250 gr champignons, in plakjes of stukjes
    • 2 uien, gesnipperd
    • 150 gr ontbijtspek of spekblokjes
    • 125 ml slagroom
    • 1/2 - 1 theelepel oregano
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Bak de ui en spekblokjes samen glazig en goudbruin, ong. 3 minuten. Bak de champignons 3-4 minuten mee. Giet de slagroom in de pan erbij, en breng de saus op smaak met de oregano, zout en peper. Laat zachtjes iets inkoken, ong. 5 minuten.
    3. Je kunt de spaghetti door de saus roeren of de saus over de spaghetti serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties