Spaghetti met ham

    Spaghetti met ham

    2keer bewaard
    20min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Makkelijk pastagerecht met spaghetti en ham in roomsaus. Je kunt ipv achterham ook hamblokjes gebruiken. Champignons toevoegen is ook lekker.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 300 gr spaghetti
    • 1 teentje knoflook
    • 30 gr verse basilicum (zonder steeltjes)
    • 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 250 ml slagroom
    • 200 gr achterham, in reepjes
    • peper en zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Maal de knoflook en basilicum in een keukenmachine fijn. Voeg de geraspte kaas en slagroom toe en meng erdoor.
    3. Schenk de saus in een pan en breng aan de kook. Snij de ham in reepjes en roer door de saus. Breng de saus op smaak met zout en peper.
    4. Giet de spaghetti af, en roer de spaghetti door de saus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren