Spaghetti met gehaktsaus

    Spaghetti met gehaktsaus

    3keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Er zit zowel gehakt als chorizoworst in deze lekkere pasta met pikante tomatensaus. Probeer pikante ipv gewone paprikapoeder te gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 pak spaghetti
    • 300 gr half om half gehakt
    • 100 gr chorizoworst, in reepjes gesneden
    • 1 ui, gesnipperd
    • 1 groene paprika
    • 2 theelepels pikante paprikapoeder
    • 2 theelepels Italiaanse kruiden
    • 1 blik tomatenblokjes
    • zout en peper
    • 50 gr geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Breng een pan met water aan de kook voor de spaghetti.
    2. Kruid het gehakt naar wens, met bijvoorbeeld zout en peper, en bak het in een koekenpan rul en bruin. Voeg de chorizo toe, en bak mee.
    3. Voeg de ui toe samen met de paprika en paprikapoeder, en bak 2 minuten mee. Voeg dan de Italiaanse kruiden en tomatenblokjes toe. Roer door. Laat 10 minuten sudderen, onder af en toe roeren.
    4. Kook ondertussen de spaghetti in het kokende water. Kijk voor de kooktijd op de verpakking. Giet de spaghetti af als deze beetgaar is.
    5. Roer de spaghetti door de saus of serveer de saus apart. Garneer met Parmezaanse kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren