Zoete en pittige marinade

    Zoete en pittige marinade

    7keer bewaard
    10min


    22 personen hebben dit gemaakt

    Een veelzijdige marinade die lekker is bij allerlei soorten vlees of vis.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 100ml balsamico
    • 225ml sinaasappelsap
    • 225ml ananassap
    • 4 eetl olijfolie
    • 2 theel versgemalen zwarte peper
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 3 lente-uitjes, fijngehakt
    • gemalen gedroogde chili's of Tabasco saus naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng de azijn, sinaasappelsap, ananassap, olijfolie, peper, knoflook, lente-uitjes en chili's in een kom door elkaar.
    2. Plaats het vlees of de vis in een ondiepe glazen schaal en prik er meerdere malen met een vork in. Giet er vervolgens de helft van de marinade eroverheen. Draai om en herhaal dit. Laat het minimaal 1 uur, maar bij voorkeur 24 uur, marineren voor de beste smaak.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren