Remouladesaus

    Remouladesaus

    2keer bewaard
    5min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Remouladesaus smaakt erg lekker over een stukje rundvlees, zoals bijvoorbeeld over een tartaartje.

    Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 8 eetlepels mayonaise
    • 2 theelepels grove mosterd
    • handje verse peterselie, fijngehakt
    • beetje verse dragon, fijngehakt
    • 6 augurken, in zeer kleine stukjes
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:5min 

    1. Meng de mayonaise met de mosterd, peterselie en dragon. Roer de fijngehakte augurk erdoor, en breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties