Spaghetti-omelet

    Serveer deze spaghetti-omelet met tomatenketchup en een frisse salade ernaast. Een makkelijk lunchgerecht.

    Leontien

    Zuid-Holland, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 250 gr spaghetti
    • 75 gr boter
    • 4 eieren, losgeklopt
    • 40 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • 100 gr geraspte belegen kaas
    • 4 eetlepels peterselie
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:26min 

    1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat uitlekken in een vergiet.
    2. Smelt 25 gr boter in een pan en bak de uitgelekte spaghetti even 1 minuutje in de boter, onder regelmatig roeren.
    3. Meng de eieren, geraspte kazen, peterselie, zout, peper en gebakken spaghetti door elkaar.
    4. Verhit 2 koekenpannen met elk 25 gr boter, en bak in elke pan de helft van het omeletmengsel. Bak de omeletten op matig vuur ong. 2 minuten aan elke kant.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren