Gevuld ei

    Gevuld ei

    12keer bewaard
    20min


    28 personen hebben dit gemaakt

    Eenvoudig recept voor gevulde eieren. Het is heel lekker als hapje.

    Drenthe, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 4 eieren
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 1/2 theelepel paprikapoeder
    • 1/2 theelepel mosterd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Je doet je eieren in een pan kokend water. Laat 10-12 minuten koken. Spoel ze af met koud water en als ze helemaal afgekoeld zijn, pel je de eieren.
    2. Snij de eieren door de helft en haal het eigeel eruit.
    3. Pureer het eigeel in een kommetje met een vork. Voeg mayo, paprikapoeder en mosterd toe en roer door.
    4. Vul de gehalveerde eieren met het mengsel.

    Tip

    Bewaar de gevulde eieren in de koelkast

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren