Pastasalade met snijbiet

    Pastasalade met snijbiet

    2keer bewaard
    20min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een lichtverteerbare en eenvoudige pastasalade, perfect voor op een hete dag.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100g fusilli pasta
    • 300g snijbiet, stelen verwijderd en dungesneden
    • 1 rode paprika, ontzaad en gehakt
    • 4 eetl kant en klare vinaigrette
    • versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op het pak. Giet af en spoel af onder koud water.
    2. Schep de fusilli, snijbiet en paprika door elkaar in een grote kom. Giet de dressing er beetje bij beetje bij totdat je gewenste smaak hebt bereikt. Breng verder op smaak met zwarte peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren