Spaghetti aglio olio

    Spaghetti aglio olio

    4keer bewaard
    20min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Spaghetti met slechts twee hoofdingrediënten: knoflook en olie...en dan nog een beetje zout, peper, basilicum en peterselie, omdat dat zo lekker is. Een traditioneel Italiaans gerecht dat snel klaar is.

    Leontien Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr spaghetti
    • 4 teentjes knoflook
    • 5 eetlepels olie
    • zout en versgemalen peper, naar smaak
    • 1 takje peterselie, fijngehakt
    • 1 takje basilicum, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. Pel de knoflook en snij in dunne plakjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan (niet te heet laten worden) en laat de knoflook hierin langzaam zacht worden.
    3. Doe de uitgelekte spaghetti bij de knoflook in de pan en roer goed door. Breng op smaak met zout, peper, basilicum en peterselie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren