Sangrita

    Sangrita

    2keer bewaard
    35min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Sangrita is een Mexicaans drankje dat traditioneel gedronken wordt naast een shotglas tequilla. Serveer het op je volgende feestje en de gasten zullen het er de volgende dag nog over hebben! Bekijk ook de video van dit recept.

    gema Jalisco, Mexico

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 1 liter versgeperst sinaasappelsap
    • 250 ml versgeperst limoensap
    • chilisaus, naar smaak
    • zout, naar smaak
    • 1 dunne plak ui
    • 60 ml granaatappelsap
    • Om mee te serveren
    • tequila shots (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 20min rusten  ›  Klaar in:35min 

    1. Schenk het limoensap in een glazen karaf en voeg de plak ui toe. Laat 20-30 minuten staan om de smaken te vermengen.
    2. Verwijder de ui, en voeg sinaasappelsap, chilisaus en zout toe. Roer goed door. Roer ook het granaatappelsap erdoor.
    3. Serveer gekoeld in shotglaasjes, met een shotglas tequila ernaast.

    Video

    Sangrita
    Sangrita

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren