Tagliatelle met kip, olijven en zongedroogde tomaten

    Tagliatelle met kip, olijven en zongedroogde tomaten

    27keer bewaard
    30min


    50 personen hebben dit gemaakt

    Tagliatelle pasta met gesauteerde kip, lenteuitjes, zwarte olijven en zongedroogde tomaten.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 100g tagliatelle pasta
    • 2 kipfilets, ontveld, ontbot en in blokjes
    • 2 lenteuitjes, gehakt
    • 1/2 theel gedroogde basilicum
    • 75g zwarte olijven, ontpit en in schijfjes
    • 2 eetl olijfolie
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 2 eetl versgemalen Parmezaanse kaas
    • 10 zongedroogde tomaten, geweekt
    • handvol gehakte verse peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op het pak; giet af.
    2. Bak in een grote pan op matig heet vuur de kip in zo'n 5-10 minuten gaar en bruin. Roer de lenteuitjes, basilicum, olijven, olijfolie, knoflook, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en peterselie erdoor; bak 5 minuten, of tot knoflook goudkleurig en het wit van de uitjes glazig is. Schep het kipmengsel door de pasta en dien direct op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    - Gewaardeerd op - 22 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren